Aktuellt

Här samlar vi information om vad som händer på Lundqvist, information om nya produkter eller spännande projekt.

 

2020-02 MÖT OSS PÅ MÄSSAN!

I år är vi mycket glada och stolta för de nyheter vi presenterar i samband med Stockholm Furniture Fair!

3st nya medlemmar i vår Wastefamilj och en helt ny serie för personlig förvaring!

2020-01-29 NY HEMSIDA!

Vi smyglanserar vår nya fina hemsida lagom till möbelmässan 2020. Sidan kommer att uppdateras löpande med mer information, bilder och annat material. Saknar ni något – kontakta oss gärna så hjälper vi till!

 

2019-03-01 Ny prislista

Nu finns vår gällande prislista klar! Prislistan skickas på begäran – kontakta oss gärna!

2018-11-01 Architonic

Vi finns på Architonic! För att finnas lättillgängliga för våra kunder runt om i Europa finns vi nu på Architonic. Läs mer om Architonic och besök vår microsite här.

2018-10-15 SKL Kommentus

Vi är mycket glada och stolta för att återigen vara leverantör under ramavtalet Möbler 2017!

2018-05-22 KTH

Vi fick i uppdrag att ta fram specialanpassade källsorteringsmoduler till KTH:s tuffa publika miljöer. Med hjälp av rätt materialval kunde Lundqvist Inredningar producera slitstarka och hållbara moduler som även är estetiskt tilltalande.

2018-03-02 Pantbanken

Förra året fick Lundqvist Inredningar förtroendet att leverera ett rullarkiv till nya Pantbanken Sverige i Farsta. Utmaningen var att få till en inredning som rymmer många objekt på en liten yta. Det löstes med hjälp av rullarkivet Lundia Trä, drömmen för de som har mycket att förvara.

2017-12-15 Locum

Locum gick från att ha stora skåpsektioner som inte utnyttjades effektivt till att ha ett aktivitetsbaserat kontor uppbyggt på medarbetarnas önskningar och en optimal kontorsförvaring.

2017-10-10 instagram

Ni finns vi på Instagram! Följ oss gärna där, där vi kommer att lägga ut bilder på pågående eller levererade projekt. Nyheter och annat kul. Du hittar oss genom att klicka här.

@lundqvistinredningar

Instagram has returned invalid data.

Följ oss