Vi söker en ny innesäljare!

planering massa1

Då en av våra duktiga innesäljare går i pension till sommaren söker vi nu efter en ny stjärna till vårt Stockholmskontor!Rollen innebär omväxlande arbetsuppgifter i ett litet team med mycket hjärta. Har du erfarenhet av möbelindustrin, offerter och kundmöten? Då kan det vara just dig vi söker efter! Läs mer om tjänsten och sök här!

Vi ses på SFF 2023!

banner massa 2023 1

Stockholm Furniture Fair 2023 närmar sig! Du hittar oss i monter A06:10 där vi kommer visa upp stora delar av vårt sortiment. Vårt fokus i år är källsortering och personlig förvaring för offentliga miljöer och kontor. Vi ser fram emot att möta er, utbyta inspiration och få njuta av mässan efter två års uppehåll!

Nyrekrytering med exportfokus

ny kollega christina sv

Varmt välkommen säger vi till Christina Salmonson i rollen som Export Sales Manager, en helt ny roll för Lundqvist Inredningar!Christinas bakgrund är inom industridesign och marknadskommunikation, hon har även arbetat i tryckeribranschen som innesäljare. Nu ser vi fram emot att fokusera extra på exportmarknaden!

Årets prislista är här

prislista 2023

Nytt år, ny prislista!Vi inleder 2023 med en förbättrad prislista med uppdaterade färgval och nya tillbehör till bland annat Flex. Kontakta oss så mailar vi dig prislistan!Priserna börjar gälla 13 januari 2023.

Nya referensprojekt!

nya projekt

2022 har varit ett spännande år fullt av olika uppdrag där kreativa lösningar och önskemål möts. Vår personliga förvaringsserie Flex har ökat i populäritet och källsorteringsserien Waste har levererats över hela Sverige, samt Europa. Se våra senaste referensprojekt här för inspiration och kontakta oss om du har några frågor eller önskar en offert!  

Vi söker en tysktalande innesäljare!

flex saljare

Vi är i en expansionsfas där vi utvecklar vår exportmarknad, med fokus på Tyskland. Vi söker därför en innesäljare med goda kunskaper i både engelska och tyska, som vill vara med oss på denna resa! Läs mer om tjänsten här!

Lyxigt omklädningrum till Racqet Padel Lab

Padel, Omklädningsrum, Lundqvist Inredningar

Racqet Padel Lab i Helsingborg önskade sig en hall med premiumkänsla. Vi fick i uppdrag att skapa förvaring till deras omklädningsrum och resultatet blev inbyggda Flex-skåp som matchade resten av inredningen. Läs mer om projektet här!

Praktisk förvaring hos Netlight

IMG 2375

IT-företaget Netlight Consultings anställda arbetar ofta på andra platser än kontoret. Därför behövdes en förvaringslösning för ytterkläder och andra tillhörigheter. Läs mer om hur vi arbetade fram en praktisk förvaring med Flex här!

Nytt referensprojekt – OBOS

Förvaring, Flex, Lundqvist Inredningar

Det aktivitetsbaserade kontoret är i blickfånget när fler företag väljer att hybridarbeta. OBOS har förbättrat sina möjligheter för det nya arbetssättet med Flex – personlig förvaring. Läs mer om projektet här!

Påskledigt 2022

easter lundqvist crop2

Vi på Lundqvist Inredningar vill passa på att önska alla kunder och samarbetspartners en härlig påskhelg! Vi kommer att vara på ledighet från och med torsdag eftermiddag och är tillbaka, med ny energi, på tisdag igen!  Stängt 14-18 april 🐣