Sök
Stäng denna sökruta.

Slitstark och funktionell förvaring

personlig förvaring

Tävlings- och träningsarenan Munktellarenan i Eskilstuna behövde en slitstark och funktionell möbel som även skulle lyfta lokalen stilmässigt. Här behövdes mycket personlig förvaring som gick att anpassa efter lokalens utformning. I samarbete med Anca inredningsarkitekter fick Lundqvist Inredningar uppdraget att ta fram passande inredning, valet blev Flex.

– Vi valde Flex då det är ett flexibelt system som vi kunde anpassa efter vårt behov. Dessutom i ett snyggt utförande, berättar Caroline Axelsson, inredningsarkitekt på Anca.

Anpassningsmöjligheterna med Flex gjorde att möbeln kunde utformas efter inredningskonceptet. Den svarta, slitstarka ytan blev en snygg kontrast mot detaljerna i konstläder, som även är lätt att hålla rent.

– Vi fick ett trevligt bemötande och support när vi önskade från Lundqvist. Den färdiga produkten blev superfin och används flitigt, avslutar Caroline.

Om Munktellarenan

Munktellarenan är en unik tävlings- och träningsarena belägen i Volvo BM´s före detta fabriker i Munktellstaden. Här finns 15 000 kvadratmeter sportyta i tre plan.

Dela inlägg

Fler inlägg

Sommarstängt

Sommarledigheten närmar sig snabbt och vi på Lundqvist Inredningar vill önska er en härlig sommar och tacka

Läs mer »