Sök
Stäng denna sökruta.

Projekt - Racqet Padel Lab - Omklädningsrum med premiumkänsla

Padel, Omklädningsrum, Lundqvist Inredningar

Under vintern 2022 invigdes Racqet Padel Lab i Helsinborg, en koncepthall som ska inspirera och fördjupa besökarnas padelkunskaper. Deras önskemål var att skapa en padelhall med premiumkänsla som genomsyras av material- och möbelvalen. Lundqvist Inredningar fick i uppdrag att leverera förvaringsskåp till hallens omklädningsrum vilket blev specialdesignade Flex-skåp.

I samarbete med inredningsbyrån Kantikant togs det fram en anpassad förvaringslösning till omklädningsrummen. Material och kulör var viktigt och valet blev inbyggda Flex-skåp i trä. Kulören skulle även gå ton i ton med de övriga färgerna i omklädningsrummet. Skåpen lackades i önskad, ljus kulör och för en trygg förvaring adderades låsklinkor för eget hänglås. Lundqvist tog även fram bänkskivor i specialmått till sittbänkarna framför skåpen. Slutligen byggde hantverkare ram, fällde in skåpen och skapade en snygg finish.

Resultatet blev över förväntan och både Kantikant och Racqet Padel Lab var nöjda över det smidiga samarbetet, nu kan padelentusiaster njuta av både träning och snygg design!

Padel, Omklädningsrum, Lundqvist Inredningar
3

Om Racqet Padel Lab

Racqet Padel Lab är padelhallen som erbjuder flera träningsbanor och konferensmöjligheter. Här kan du även testa på det bästa inom padelutrustning. Racqet säljer utrustning både via webbshop och i fysiska butiker i Stockholm.