Sök
Stäng denna sökruta.

Projekt - Netlight Consulting - Specialdesignad förvaring

IMG_2375

I november 2021 flyttade IT-företaget Netlight Consulting in i sina nya kontorslokaler i Helsingfors. De önskade förvaring för personalens ytterkläder och andra personliga tillbehör som de ville lämna in under arbetsdagen. Då Netlight Consulting är ett konsultföretag där de flesta arbetar i hybridform så passade det bäst med skåp som inte var personliga, och utan lås. Samtidigt skulle man snabbt kunna se om skåpet var ledigt för användning.

Arkitektbyrån Codesign tog sig an projektet och utformade, tillsammans med Lundqvist Inredningar, specialdesignade Flexmoduler och garderobsförvaring. Resultatet blev tre moduler i en modern, rosa nyans, omgett av vitpigmenterad askfanér med matchande garderobsstänger. De smala hålen i skåpluckorna fungerar både som handtag och visar vilka skåp som är lediga. Modulen i mitten av rummet har även sittplatser där man kan byta skorna bekvämt.

Inredningen levererades av Input interiör och slutresultatet blev ett lyckat samarbete med en uppseendeväckande förvaringslösning.

IMG 2372
IMG 2376

Om Netlight Consulting

Netlight Consulting är ett konsultföretag som hjälper företag med deras digitala utveckling. Från webb- och systemutveckling till interaktionsdesign. Företaget är verksamt i hela Europa med kontor i Stockholm, Oslo, Köpenhamn, Helsingfors, München, Hamburg, Berlin, Frankfurt och Zürich