Sök
Stäng denna sökruta.

Mathem

Föregående bild
Nästa bild

Fakta

Plats
Stockholm

Område 
Personlig förvaring

Produkter
Flex

Arkitekter
Millimeter Arkitekter / MER Arkitekter

Färdigställt
Höst 2022

I slutet av 2022 togs Mathems nya logistikanläggning i bruk efter två års byggtid. Fastigheten mottog priset Årets Bygge 2023 inom kategorin Logistik/Industri/Handel och  nominerades även till Årets snyggaste kontor 2023 av Lokalnytt.

Vi har haft det stora nöjet att leverera vårt Flex-system till kontorsdelen av den 36,000 kvm stora byggnaden, som är fördelad på två plan. Den inkluderar kontor, automatiserat lager, omklädningsrum, gym, restaurang, butik, café, samt olika pausytor och lounger. Hållbarhet är centralt för Mathem och den nya anläggningen erbjuder medarbetarna en modern arbetsplats med bra arbetsmiljö och genomtänkta flöden, inklusive stora fönster med naturligt ljus. 

Dessutom är anläggningen Miljöbyggnad Guld-certifierad av SGBC och försörjs till stor del med förnybar el från Stockholms största solcellsanläggning på taket. 

Om Mathem

Mathem är ett svenskt företag som erbjuder livsmedelsleveranser till kunder i Sverige. Företaget grundades 2006 och har sedan dess vuxit och etablerat sig som en populär plattform för att beställa matvaror online.