Sök
Stäng denna sökruta.

Tjänster

Vid direktbeställning av inredning från oss erbjuder vi alltid montering som tillval. Våra montörer har lång erfarenhet av möbelmontage och arkivinstallation.

Vid inköp av arkiv rekommenderar vi starkt att i så lång uträckning som möjligt använda Lundqvists montörer för att säkerställa att installation sker på ett tillfredsställande sätt och att ert kompaktsystem fungerar underhållsfritt i många år framöver.

Ska ni byta lokal och funderar på att köpa ett nytt kompaktarkiv till nya adressen?

Det lönar sig att först kontakta oss för bedömning av er befintliga inredning. Ett Lundqvist-arkiv har mycket lång livslängd, och tål både en och två flyttar! Vi erbjuder nedmontering, flytt och uppmontering. Är det ett äldre system har vi även viss möjlighet att komplettera eller ersätta sådant som är daterat.

Kanske att bara komplettera med dekorfronter och er gamla trotjänare blir som ny – både klimatsmart och kostnadseffektivt! Kontakta din närmaste Lundqvistare för en genomgång av ert arkiv.

Vi utför även service av arkiv som behöver ses över. Kontakta oss för inbokning av serviceärendet och någon av våra duktiga montörer ser över problemet och kommer med en lösning!